Amalan Bersahur Bersama Hutan Ration Granola Snacks

Bersahur dengan mudah dan cepat dengan Hutan Ration Granola Snack.

Menyediakan makanan untuk bersahur adalah satu proses yang selalu tidak diambil berat oleh kebanyakkan orang. Jika dianalisakan, kita lebih tertumpu kepada juadah berbuka puasa. Yang pastinya, akan lengkap juadah berbuka dengan menu air minuman pilihan, ‘appetizer’, lauk pauk dan tidak dilupakan juga manisan atau dessert.

Namun apabila tiba waktu bersahur, kita samada hanya makan apa yang tidak dihabiskan semasa berbuka (jika masih tidak basi) atau hanya memakan sesuatu yang simple seperti roti atau kurma. Atau ada juga yang mengambil keputusan untuk tidak bangun untuk bersahur langsung (rugi!! bersahur adalah sunnah)

Kami di HR ingin membantu anda didalam proses untuk bersahur dan juga memastikan anda BERSAHUR dengan memudahkan perancangan anda untuk apa yang perlu di makan semasa bersahur.

Ambil peluang Ramadhan promo kami untuk kesemua pek granola Hutan Ration. Sudah pastinya granola kami amat berkhasiat, sedap, tinggi serat dan yang paling penting, amat mudah untuk disediakan. Granola kami boleh di makan begitu sahaja, atau dengan susu, atau juga dengan yoghurt (greek yoghurt adalah yang terbaik). Proses bersahur ini boleh diselesaikan didalam masa 15minit. Ngam!!

Best Seller Pecan Gula Melaka Granola

Jom, tunggu apa lagi. Promo ini tidak akan dilanjutkan. Ambil peluang untuk mencuba sesuatu yang terbaik untuk diri anda dibulan Ramadhan ini.

✔️ Untuk pembelian, boleh klik link di sini

🥣Hutan Ration Granola – Pecan Gula Melaka⁣
🥣Hutan Ration Granola – Bittersweet Choc Hazelnut⁣
🥣Hutan Ration Granola – Honey Strawberry ⁣

Subscribe To Our Newsletter And Automatically Be A Member

And Get Freebies, Discounts, Promos, Latest News and More

You have Successfully Subscribed!

Share This