Packaging baru HUTAN RATION untuk POWER PACK

Kejap je kan dah masuk bulan September . Mudah-mudahan semuanya terus bersemangat hingga ke penghujung tahun ya! Haa… alang-alang sebut pasal semangat, korang setuju tak kalau kami katakan tahun ini sebenarnya agak mencabar untuk dilalui?

Jadi, hari ini kami ingin kongsikan kepada anda packaging baru kami yang cute ni HUTAN RATION “POWER PACK”  bar bertenaga yang boleh dipraktikkan sepanjang hari untuk anda kekal bertenaga.

POWER PACK Series yang mengandungi perasa DOUBLE CHOC HAZELNUT dan KOLUMPA

POWER PACK mengandungi 2 perisa iaitu KOLUMPA dan Double Choc Hazelnut. Beratnya 35g memudahkan untuk dibawa kemana sahaja especially yang bekerja atau yang di rumah pun kalau yang nak mudah, koyak dan makan je.

KOLUMPA energy bar dengan daun Moringa

DOUBLE CHOC HAZELNUT perisa coklat digemari ramai,rasa seakan Nutella

Tak perlu kelam kabut untuk sediakan Energy Bar, hanya ambil sebungkus, simpan dalam kocek seluar anda dan boleh dimakan bila lapar. Grab cepat yuk🥰🥰

Anda boleh dapatkan di website kami 👇👇👇 atau di Shopee Official Shop

 

Subscribe To Our Newsletter And Automatically Be A Member

And Get Freebies, Discounts, Promos, Latest News and More

You have Successfully Subscribed!

Share This